Mød Dirigenten

Annelie Karui Saemala Overbeck

Annelie S. Overbeck

Sangerinde og musikunderviser

Annelie er en sangerinde, sangskriver og musikunderviser bosiddende i Storkøbenhavn. Hun har i en alder af 21 år allerede været godt omkring i musikbranchen. Annelie går også under kunstnernavnet KARUI.

KARUI er pr september 2019 studerende på den 3-årige ved CVI (Complete Vocal Institute), og har altid ønsket at få lov til at lære fra sig. KARUI har flere års erfaring med musikundervisning, og har selv været udøvende i omtrent 13 år.
 I februar 2018 var hun med som solist i Dansk Melodi Grand Prix, efteråret 2018 medvirket og vundet programmet "All Together Now DK" og har gået på MGK med rytmisk sang i Holstebro. I otte år har hun gået i Midtvest Pigekor og har medvirket i bl.a. børneoperetten Hans og Grethe, operaen Tosca m.fl.
Til hverdag arbejder hun som selvstændig privatunderviser og er ansat af Musikundervisning.dk.

Hun har også dubbet på filmene SMALLFOOT & ALADDIN.

Anmeldelser:
"Annelie gjorde et stort indtryk, min datter elsker hende og har desværre ikke kunne finde en underviser lig Annelie siden. Tak for alt." - Marianne (Hannah 11 år)

"Skønne Karui gav den gas både med blidhed og power, men sangen passede måske mindre godt ind i grand prix sammenhæng. Det var dog et yderst lækkert R’n’B nummer, som passede godt til Karuis lækre og fede stemme, og jeg håber at høre mere til hende i andre sammenhænge." - Anette VedfaldTjek Annelie’s hjemmeside (karuimusic.com) for flere informationer om hende, eller hvis i skulle være interesseret i privatundervisning.

Facebookside: https://www.facebook.com/AnnelieKARUISaemala
Spotify: @KARUI